ECLON Bedrijfsfilm

Eindelijk, daar is ‘ie dan. Soms is het lastig uit te leggen waar je je als bedrijf precies mee bezig houdt. Vooral omdat veel van ons werk wereldwijd op locatie wordt uitgevoerd, en hier vaak een verbod geldt op het maken van foto’s en video’s voor eigen gebruik.

Toch hebben we met wat hulp van onze medewerkers en opdrachtgevers een mooie video kunnen maken, met als doel het weergeven van onze werkzaamheden en mogelijkheden.

Met onze twee specialisaties, te weten gasturbines (installatie/onderhoud) én technische installaties (fabricage/installatie) bedienen we hoofdzakelijk de industriële sector.

Doordat we goede mogelijkheden hebben met ons ervaren team van internationale field service engineers (mechanisch en elektrisch), beschikken over een werkplaats voor metaalbewerking en een gescheiden werkplaats voor assemblage/revisie zijn we in staat ons werkveld enorm breed houden. We onderhouden gasturbines, bouwen (bio)gas systemen, werken mee aan recycling installaties, doen kleprevisies, fabriceren leidingwerk en kleinconstructies, werken als technical field advisors bij grote industriële bouwen en nog veel meer.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.