Industriële systemen

Industriële systemen in containers, op skids of op uw locatie. Mechanische en elektrische installatie. Geheel ingericht op het werken aan uw systemen. Energie, olie&gas, afvalverwerking, voedingsmiddelen, offshore zijn markten waarin we gewend zijn te opereren.

Werkplaats

In onze werkplaats produceren we allerlei installaties. Complete installaties in containers of op skids, eventueel met montage/installatie op locatie. We produceren stalen en roestvaststalen leidingsystemen en kleinconstructies, en beheersen diverse gecertificeerde TIG, MIG en Orbitaal lasprocessen. We installeren uw componenten mechanisch en elektrisch.

Projectlocatie

Op uw projectlocatie verzorgen we de gehele installatie. Mechanisch en elektrisch. We regelen alles wat gewenst is, van schaftcontainer tot aan verreiker, van hijswerk tot aan isolatie. Met ervaren projecteams en een goede uitrusting zoals tool- en opslagcontainers werken we wereldwijd aan allerlei industriële installaties.

Kernwaarden

ECLON beschikt over uitgebreide veiligheid- en kwaliteitsmanagement systemen. Wij besteden veel aandacht aan certificeringen, zowel voor ons bedrijf alsook voor onze medewerkers. Dit draagt bij aan de kwaliteit van de werkzaamheden en de veiligheid rondom de werkzaamheden. Doordat onze medewerkers zijn ingesteld op diverse werkzaamheden bieden we een hoge mate van flexibiliteit aan.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op.