Installatie van gasturbines

Op het moment zijn we bezig met drie verschillende installatieprojecten in Duitsland, werkend aan het zelfde type gasturbine, maar in vier verschillende rollen:

 1. Electrical technical field advisor
  Onze elektrical technical field advisor begeleidt de elektrische installatie van de gasturbine. Denk hierbij onder meer aan de aansluiting van de control room, veldbekabeling en het testen hiervan.
 2. Mechanical technical field advisor
  Onze mechanical technical field advisor begeleidt de mechanische installatie van twee gasturbines. Zijn werk bestaat onder meer uit het begeleiden van de constructiewerkzaamheden, aansluiting van de auxiliary equipment en de uitlijning van de gasturbine.
 3. Mechanische werkzaamheden
  Aan de hand van een punchlist zijn er diverse mechanische zaken inclusief gecertificeerd laswerk die aangepast moeten worden aan- en rondom de gasturbine. Onze monteurs werken nu aan deze lijst richting mechanische afronding.
 4. Electrische werkzaamheden
  Aan de hand van een punchlist moeten er zaken gecorrigeerd worden in en rondom de controle ruimte. Er moeten nieuwe kabels getrokken worden en wat elektrische apparatuur moet vervangen worden.

Een diversiteit aan functies dus. Nieuwsgierig wat ECLON voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.