In de maanden februari/maart hebben we een aantal mooie Rotating equipment projecten mogen uitvoeren.

Een mooie mix van geplande en ongeplande (spoed)opdrachten.

Voor een Duitse opdrachtgever hebben we mechanical engineers geleverd ten behoeve van inspectie/onderhoud op twee SGT700 gasturbines.

Vanuit een Nederlandse opdrachtgever kregen we op zondagmiddag de vraag om met spoed een mechanical engineer af te laten reizen voor een getripte axiaalcompressor. Diezelfde opdrachtgever hebben we op een andere projectlocatie ook van mechanical support mogen voorzien bij geplande overhaul aan een schroefcompressor en tandwielkast.

Tevens hebben we na een trip van een SGT600 gasturbine snel een compleet mechanisch team gemobiliseerd, bestaande uit een mechanical supervisor, drie mechanical engineers uitgerust met onze toolcontainer en lifting container.

In de werkplaats zijn nog enkele hulpgereedschappen, zoals specifieke transport- en opslagbokken gemaakt ten behoeve van rotating equipment onderdelen.

Onze medewerkers en faciliteiten, zoals een tool- en lifting container staan paraat wanneer ze niet al op een project zijn. Zo kunnen we in veel gevallen binnen 24 uur uitgerust en wel ter plaatse zijn in Nederland en ook omringende landen zoals Duitsland en Belgie. Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.