Van prefab naar installatie

Voor een opdrachtgever gespecialiseerd in afvalverwerking hebben wij een compleet luchtsysteem mogen fabriceren als onderdeel van een composteringsinstallatie. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit de fabricage van frames, stalen en roestvaststalen leidingwerk, mechanische en elektrische installatie van de skids en tevens het plaatsen en installeren op locatie.

Na de FAT (factory acceptance test) zijn deze week diverse vrachtwagens geladen om het geheel naar Italië te vervoeren. Aansluitend zal een montageteam van  ECLON het transport achterna reizen om het complete systeem te installeren. Hieronder vind je een indruk van de werkzaamheden.

ECLON als subcontractor

ECLON Projects treedt veelal op als subcontractor, waarbij de focus ligt op fabricage, installatie en inbedrijfstelling van industriële installaties. Doordat wij ons voornamelijk richten op het werk vanáf de (werk)tekening, zijn we in veel gevallen een goede match met equipment manufacturers, engineeringsbureau’s en bedrijven met eigen producten en installaties, maar zonder uitvoerend orgaan.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.