Projecten de afgelopen maanden

De laatste maanden hebben we ons bezig gehouden met diverse projecten.

In de werkplaats heeft ECLON onderdelen voor een composteerinstallatie geprefabriceerd. Deze zijn vervolgens in een container gepakt, transport klaar gemaakt en verscheept naar Canada. Komende maanden zal ter plekke een team van ECLON installatiewerkzaamheden uit voeren van de deuren, alsmede van skids, luchtkanalen en meer. Verdere informatie en foto’s volgen de komende maanden.

Een andere klant had behoefte aan extra manpower voor een overhaul bij een industriële compressor. Hierdoor hebben we voor de resterende projectduur een mechanische monteur gemobiliseerd en ingezet. Hierdoor wist de klant toch nog binnen de afgesproken termijn de overhaul uit te voeren.   

In Duitsland en Hongarije heeft ECLON bijgedragen aan de installatie van gasturbines.

  • Bij de installatie van een SGT800 heeft onze elektrische technical field advisor werkzaamheden begeleid, zoals de aansluiting van de control room, veldbekabeling en het testen hiervan.
  • Bij de installatie van een SGT800 in Duitsland heeft onze technical field advisor juist de mechanische werkzaamheden begeleid, zoals de constructiewerkzaamheden, aansluiting van de auxiliary equipment en uitlijning van de turbine.

De komende maanden mogen we aan nog meer interessante projecten werken! Zoals de genoemde installatiewerkzaamheden bij de afvalverwerkingsinstallatie in Canada, maar ook onderhoud aan rotating equipment en nieuwe gasturbine installatie projecten in Duitsland. Houd onze website en socials dus in de gaten!