Zomertijd, sommigen van ons genieten van hun welverdiende vakanties en anderen werken aan projecten in Nederland, Duitsland, Italië en Hongarije. On site zijn we actief geweest met installaties van gasturbines (supervisie), luchtsystemen ten behoeve van afvalverwerkingsinstallaties en speciale hijsapparatuur. 

In onze werkplaats hebben we constructies gefabriceerd alsmede RVS plaatwerk. 

Met onze variatie in competenties, bijvoorbeeld turbine specialisten, mechanische en elektrische monteurs, zijn wij bij uitstek geschikt om u te ondersteunen bij uw installatie projecten. Onze teams zijn er aan gewend om in het buitenland te werken en zijn gecertificeerd om met diverse hulpstukken de installatie uit te voeren. Denk hierbij aan verreikers, heftrucks, hijsapparatuur en meer. Volledig uitgerust, startend bij een man met een service bus tot complete installatie teams met toolcontainers enzovoorts. ECLON Projects is de juiste partner voor uw installatie op locatie. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden als klant? Neem dan contact met ons op. 

Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan? We zijn op dit moment op zoek naar monteurs! Ook bij geen ervaring zijn er mogelijkheden. Meer weten? Bekijk dan onze vacatures